Női kézi BL: Grimsbö egy percen belül háromszor is óriásit védett – videó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.10.23. 10:39
Mint szombaton megírtuk, kiélezett mérkőzésen nyert Rosztovban a Győri ETO a női kézilabda Bajnokok Ligájában. A sikerben nagy szerepe volt a magyar csapat norvég kapusának, Kari Aalvik Grimsbőnek, aki a hajrában több nagy védést is bemutatott.

Az EHF Tv videójában láthatjuk, ahogy az utolsó öt perchez érve, 26–25-ös orosz vezetésnél Grimsbö előbb hetest hárít, majd nem sokkal később egy átlövést és egy szélről érkező kísérletet is hatástalanít. A mérkőzést végül az ETO nyerte meg 28–27-re.



„Elégedett vagyok az eredménnyel, a játékkal azonban nem. Remek ellenfél ellen küzdöttünk nagyot, az erőnket megmutatta, hogy végig hittünk magunkban, és sikerült megfordítani a meccset. Örülök, hogy egy olyan napon is győzni tudtunk, amikor nem sikerült a legjobbat nyújtani" – idézi Ambros Martín vezetőedző meccs utáni értékelését a győri klub hivatalos honlapja.

„Ma nem a legjobb formánkban játszottunk, az ellenfél pedig sokkal jobb volt, mint az elmúlt heten. A kulcsmomentumokban azonban mi voltunk jobbak, így sikerült nyernünk" – tette hozzá Eduarda Amorim, aki hét gólt lőtt a Rosztovnak.

Győri öröm az öltözőből

embed_kod=
|
nso_uj_cikk_embed
Embed kód:
mceBlockPasteEnd
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik