Női kézi BL: a norvég klasszisnak Amorim a kedvence

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.04.29. 19:29
A Larvik női kézilabdacsapatának klasszis irányítója, Gro Hammerseng-Edin már csak kívülről figyelheti a Bajnokok Ligája végső küzdelmeit, de így is van véleménye az erőviszonyokról, és kedvenc játékosát is megnevezte. Allison Pineau a macedón Vardar Szkopjéval ellenben ott lesz Budapesten a hétvégi final fouron, és a Győri ETO-t tartja favoritnak.

Az európai szövetség honlapja az első alkalommal megrendezésre kerülő négyes döntő kapcsán számos korábbi és jelenlegi játékost is megszólaltatott, így a Larvikkal már a középdöntőben búcsúzott Gro Hammerseng-Edint is, aki továbbra is követi a legrangosabb kupasorozat történéseit, és kedvence is van:Gro Hammerseng-Edint is, aki továbbra is követi a legrangosabb kupasorozat történéseit, és kedvence is van:

„Sok jó játékos van, akiknek csodálom a játékát, és motiválnak, de ha egy konkrét nevet kell említenem, akkor Amorimot mondanám. Tetszik, hogy elöl és hátul is kiemelkedő teljesítményre képes. Ha a favoritot kell megneveznem a final fourban, akkor a Győri ETO-ra tennék. Ő volt a legjobb csapat, amellyel ebben a szezonban találkoztunk" – mondta az egyelőre két évre tervező kiváló irányító, akinek feltett szándéka, hogy legközelebb ott legyen a Larvikkal a BL final fourjában.

A norvég játékossal egyetértett Allison Pineau, a Vardar francia légiósa is, aki szintén a Győrt tartja a fő esélyesnek:

„Ha az esélyekről kérdeznek, akkor a Győrt emelem ki, de nem lehet tudni, mi történik a kétnapos eseményen" – idézi Pineau-t az EHF hivatalos honlapja. A több belső poszton is bevethető játékos azonban szívesen venné, ha a L'Équipe hétfői szalagcímei között az szerepelne, hogy az újjáalakult Szkopje már első évében felért a csúcsra...

Kövesse a női kézi BL felvezetését a Nemzeti Sport Online-on!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik