Női kézi BL: 45-50 szék bánta a rongálást, négy előállított

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.05.05. 14:01
Mintegy félszáz széket rongáltak meg a montenegrói Buducsnoszt Podgorica „szurkolói" a női kézilabda Bajnokok Ligája vasárnapi döntője során a Papp László Budapest Sportarénában, miután nehezen viselték, hogy csapatuk vereségre áll a Győri Audi ETO ellen.

Rendőrségi beszámoló szerint összesen négy személyt állítottak elő. Két személyt garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja, két főt jogszerű intézkedéssel szembeni engedetlenség szabálysértés elkövetése miatt állítottak elő.

A szabálysértési eljárásokat a két külföldi személlyel szemben a rendőrség lefolytatta, a két büntető eljárásban keletkezett ügyiratokat a napokban bíróság elé állítási javaslattal küldi meg az illetékes ügyészségnek.

Egy embert kórházba kellett szállítani, miután átbukott a korláton, és több métert zuhant, de szerencséjére éppen egy kanapéra esett, így megúszta komolyabb sérülés nélkül. Dragana Cvijicset, a Buducsnoszt beállóját hordágyon vitték le a pályáról, és bár először leugrott róla, és elfutott, későrbb rosszullétre panaszkodott, így őt szintén kórházba vitték kivizsgálásra. A székdobálás közben eltalálták a pálya szélén tartózkodó JJ Rowlandot, az EHF kommunikációs vezetőjét is, aki könnyebb sérülést szenvedett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik