Női kézi: az ETO mindenben támogatja Nora Mörköt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.11.14. 18:37
A Győri ETO női kézilabdacsapata hivatalos honlapjának beszámolója szerint a klub mindenben támogatja Nora Mörköt, akinek, mint megírtuk, privát fotóit ellopták a telefonjáról, és megosztották az interneten. Alább a klub közleményét változtatás nélkül közöljük.

Klubunk norvég játékosának Nora Mörknek a közelmúltban telefonját feltörték és privát fotóit megosztották különböző portálokon, erről a játékos maga számolt be a norvég sajtóban. Nora Mörk magánszférájának e durva megsértését, valamint az ehhez hasonló cselekedeteket klubunk mélységesen elítéli. Természetesen a Győri Audi ETO KC elkötelezett a játékosok privát szférájának fenntartása mellett, és ahogy a múltban úgy a jövőben is mindenben támogatjuk játékosainkat.Klubunk norvég játékosának Nora Mörknek a közelmúltban telefonját feltörték és privát fotóit megosztották különböző portálokon, erről a játékos maga számolt be a norvég sajtóban. Nora Mörk magánszférájának e durva megsértését, valamint az ehhez hasonló cselekedeteket klubunk mélységesen elítéli. Természetesen a Győri Audi ETO KC elkötelezett a játékosok privát szférájának fenntartása mellett, és ahogy a múltban úgy a jövőben is mindenben támogatjuk játékosainkat.

Nora Mörköt a klub vezetése, munkatársai és csapattársai is teljes támogatásukról biztosították, és bízunk benne, hogy közös erővel megadhatjuk számára a szükséges támogatást, hogy feldolgozza a történteket.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik