Női kézi: Amorim a válogatottban már labdás edzést végez

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.11. 16:02
null
Amorim újra a csapattal edzett
A súlyos térdsérülésből lábadozó Eduarda Amorim a brazil válogatottban újra labdás edzést végzett, azonban az ugrásokat még elkerüli. A 2014-ben az év legjobb női kézilabdázójának megválasztott átlövő úgy számol, hogy még két hónapra van szüksége, amíg újra százszázalékos állapotban lesz.

 

„Boldog vagyok, ez talán a mosolyomból is látszódik. Lassan haladok, vigyáznom kell minden edzésen, mert még nem vagyok százszázalékos állapotban. De örülök, hogy minden a tervezett ütemben zajlik. Úgy látom, hogy még két hónapra van szükségem” – mondta Amorim a Globo Esporténak.

A Győri Audi ETO átlövője kedden már a brazil válogatottal végezte az edzést, de azt kizárta, hogy a nyári Pánamerikai Játékokon részt venne, a célja, hogy a decemberi dániai világbajnokságon ott legyen.

„Ez lesz az utolsó torna a vébé előtt, de nagy a sérülésveszély, nekem pedig vigyáznom kell a térdemre. Nem szabad türelmetlennek lennem, most még nem is ugorhatok” – tette hozzá Amorim.

A brazil csapat a héten kétszer is összecsap az országukban edzőtáborozó norvég válogatottal. Amorim játékára nagy szüksége lenne klubcsapatának is, ugyanis a kisalföldiekre a bajnoki második hely miatt szeptember elején Bajnokok Ligája-selejtező vár.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik