Női kézi: Aguilar érzelmes sorokkal búcsúzik a Győrtől

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.05.22. 13:12
A Győri Audi ETO női kézilabdacsapatát elhagyó Macarena Aguilar érzelmes sorokkal búcsúzik a magyar csapattól. A Görbicz Anita pótlására érkezett, pályafutását az orosz Rosztov-Donban folytató válogatott irányító egyik legnehezebb szezonjáról beszél, de kiemeli, hogy a csapat a végsőkig küzdött.

„Több napig otthon voltam, és miután végiggondoltam a szezont, csak egyet tudok mondani: köszönöm! Talán ez volt karrierem egyik legnehezebb szezonja. Kihívásként éltem meg a Győrbe igazolást, de aztán az idény során minden összeesküdött ellenünk. Nagyon büszke vagyok a csapattársaimra, akik minden edzésen és mérkőzésen a végsőkig küzdöttek, és nem feltett kézzel léptek pályára. Csak mi tudjuk, hogy milyen érzésekkel játszottunk. Köszönöm csajok, hogy segítettetek a nehéz a pillanatokban, és hogy sokat tanulhattam a kézilabdáról. Mindig helyetek lesz a szívemben, mindenkinek a legjobbakat kívánom. És természetesen köszönettel tartozom a szurkolóknak, folyamatosan éreztük a támogatásukat – az edzéseken, az idegenbeli meccseken, a vereségek alkalmával” – írta Aguilar az egyik közösségi oldalon. Aguilar az egyik közösségi oldalon.

Mint ismert, a több kulcsjátékosát nélkülöző Győr lemaradt a Bajnokok Ligája budapesti négyes döntőjéről, és a magyar bajnokság fináléjában kikapott a Ferencvárostól.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik