Női kézi: a Siófok 151 nap után játszott, és magabiztosan nyert

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2020.08.05. 18:53
null
A siófokiak ünnepelhettek a meccs után (Fotó: Török Attila)
A Siófok női kézilabdacsapata felkészülési mérkőzésen 32–21-re győzött a Mosonmagyaróvár ellen.

A Siófok 151 nap után lépett ismét pályára kézilabda-mérkőzésen. Az SKC ellenfele a Mosonmagyaróvár volt, a találkozót a Kiss Szilárd Sportcsarnokban rendezték meg.

Az MKC sokáig tartotta a lépést a Siófokkal, a félidőre azonban sikerült kicsit elhúznia ellenfelétől a Balaton-parti gárdának – 15–9-es hazai előnnyel fordultak a csapatok.

Bár a második játékrészben egy-egy góllal feljött a vendégcsapat, a végére így is simán, 32–21-re győzött a Siófok.

Az összecsapást kisebb sérülés miatt elővigyázatosságból kihagyta Tomori Zsuzsanna.

„Nagyon jó érzés volt öt hónap után újra pályán látni a csapatot. Bennem is volt egy kis drukk, de amikor elkezdődött a mérkőzés, ez az érzés egyből megszűnt – mondta a Siófokot irányító Bent Dahl a mérkőzés után. – Tetszett, amit láttam, de még nagyon az út elején járunk. A taktikai elemekkel eddig keveset tudtunk foglalkozni, de ettől függetlenül voltak jó periódusaink, főként védekezésben. A sok hiba és pontatlanság ilyenkor még normális, a lényeg, hogy a lányok újra élvezhették a kézilabdát. Jó kezdése volt ez ennek a szezonnak. Holnaptól újra edzünk, aztán hétfőn jöhet egy újabb mérkőzés.”

Az SKC a hivatalos honlapján közölte, hogy sorban jönnek majd a felkészülési mérkőzések, a bajnoki rajtig még ötször lépnek pályára a siófokiak.

NŐI KÉZILABDA
FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
Siófok–Mosonmagyaróvár 32–21
(15–9)
Ld: Hársfalvi 5, Pena 4, ill. Lancz, Tóth E. 5-5

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik