Női kézi: a Larvik hazacsábíthatja Lökét - sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.12.09. 10:50
A norvég Tv2 információja szerint győri szerződésének lejárta előtt szeretné a Larvik női kézilabdacsapata hazacsábítani Heidi Lökét.

A Tv2 úgy tudja, hogy bár a norvég beállós szerződése további egy évig szól a Győri ETO-nál, a nyáron ingyen távozhat. Ole Gustav Gjekstad, a Larvik edzője pedig már személyesen is felkereste Lökét, hogy meggyőzze az átigazolásról.

„Nem szeretnék most a klubbal kapcsolatos dolgokról beszélni, én és a fiam is jól érezzük magunkat Győrben. Folyékonyan beszél már magyarul, vannak barátai, élvezi az iskolát" – hárította el a kérdést a szerbiai világbajnokság első pihenőnapján Löke, hozzátéve, hogy természetesen hiányzik a családja és a barátai.

A Tv2 arról is beszámol, hogy Lökét már egy kész ház várja Sandefjordban, ráadásul a Larvikban újra együtt játszhatna barátaival, és húgával. A norvég klub persze anyagi téren nem tudja felvenni a Győrrel a versenyt. A magyar csapatnál nem kommentálták a hírt, míg Löke norvég klubtárasa, Katrine Lunde úgy véli, bolond lenne az ETO, ha elengedné egyik kulcsjátékosát.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik