Női kézi: a junior-vb-győztes csapat csk-ja Győrből Vácra igazolt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.10.30. 09:21
null
Lakatos Rita visszatér Vácra (Fotó: vacinkse.hu)
Visszatér a női kézilabda NB I-be Lakatos Rita, a hazai rendezésű junior-világbajnokságon aranyérmes magyar válogatott csapatkapitánya. A 19 éves irányító a Győri Audi ETO-ból kölcsönbe a Váchoz került.

A dunaszerdahelyi származású kézilabdázó az előző idényt kölcsönben a Vácnál töltötte, idén nyáron azonban a Győr Norvégiába, a Byasennek adta kölcsön.

A váciak Kuczora Csenge sérülése miatt keresték fel Lakatos Ritát, aki örömmel tért vissza korábbi klubjához.

„Nagyon szerettem itt játszani az előző szezonban is, és újra igazán motivált vagyok! Ebben az évadban is mindent meg fogok tenni, hogy a lehető legjobb teljesítményt nyújtsam, sok játéklehetőséget tudjak kapni. Szeretem Vácot és itt látom a jövőmet, tudom azt, hogy itt sokat tudok fejlődni” – nyilatkozta a fiatal irányító, aki 2021 nyaráig szóló kölcsönszerződést írt alá.

„A játékos kérését is szem előtt tartva támogattuk az újabb váci kölcsönjátékot. A játékost 2021 nyaráig adtuk kölcsön a Vác csapatába, de egyesületünknek meg van a lehetősége, hogy szükség esetén visszahívjuk Győrbe” – idézi a győriek honlapja Bartha Csabát, az ETO elnökét.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik