Női kézi: a Győr is harcba száll Neaguért – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.12.30. 20:12
A román DIGI Sport információja szerint a CSM Bucuresti és a Rosztov-Don mellett a Győri Audi ETO is ajánlatot tett a decemberi dániai női kézilabda-világbajnokság legértékesebb játékosának megválasztott Cristina Neagunak.

A 27 éves balátlövő korábbi sérülései után újra csúcsformában játszik, és főszerepet vállalt a Buducsnoszt Podgorica tavaszi Bajnokok Ligája-győzelmében valamint a román válogatott vb-bronzérmében.

A DIGI Sport szerint mindhárom csapat évi 200 ezer eurót (több mint 60 millió forintot) meghaladó fizetéssel csábítja Neagut, aki még várja jelenlegi klubja, a Buducsnoszt Podgorica ajánlatát is. A legkedvezőbb anyagi feltételeket az orosz Rosztov-Don kínálja. A CSM már korábban is csábította a játékost, aki akkor még hosszabbított a BL-győztes montenegrói együttessel, ahol egyébként jól érzi magát.

A Győrben a balátlövő posztján bevethető Tomori Zsuzsanna súlyos térdsérülést szenvedett Dániában, és kiesett a szezon hátra levő részére, míg a brazil Eduarda Amorimnak 2016 nyarán lejár a szerződése, és Heidi Lökéhez hasonlóan a közeljövőben dönt a folytatásról.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik