Női kézi: a Győr hobbifotós légiósa sokat tanul Lökétől

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.06. 18:44
null
Broch a görög Szantorinin nyaralt
A holland Yvette Broch egyike a Győri Audi ETO női kézilabdacsapata hat új igazolásának. A csinos 24 éves beálló rengeteget tud tanulni Heidi Lökétől, szabadidejében pedig szívesen fotózik.

 

„Három hete vagyok Magyarországon, és elmondhatom, hogy igazán otthon érzem magam. Minden országnak, minden klubnak megvannak a maga sajátosságai, szokásai, de az ETO nagyon szimpatikus, kedves számomra. Sokan vagyunk újak, az azért mindennap látszik, hogy ki dolgozik már évek óta Ambrossal, és ki az új, de nagyon igyekszünk, és szerintem napról napra jobban összecsiszolódunk, kezdjük egymást érezni a pályán” – mondta Yvette Brocha klub hivatalos honlapjának, majd kitért poszttársára, Heidi Lökére.

„Ő kiváló beálló, és rengeteget tudok tőle tanulni. Mindketten más típusú játékosok vagyunk, és ez a csapatnak nagyon jó, hiszen máshogy tudjuk a csapatot segíteni. Remélem, nekem is sikerül a magam részéről mindez!”

A korábban másfél évig modellkedő játékos hobbija a fotózás, és hogy mit szeret a legjobban megörökíteni?

„Tulajdonképpen bármit! De ha mindenképpen választani kellene, akkor talán a portrékat szeretem a legjobban.”

Azt is megtudtuk, hogy Broch éppen szoknyás korszakát éli:

„Lehet rövid, hosszú, szűk, bő, mindegy, csak szoknya legyen. Ha bakancsot veszek hozzá, akkor lehet nagyon vagány, ha pedig magassarkút, akkor pedig szexi.”

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik