Női kézi: a Győr BL-győztes balszélsője a Siófoknál folytatja

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.02.15. 16:54
null
Hársfalvi Júlia jelenleg Metzingenben kézilabdázik (Fotó: Török Attila)
A 2019–2020-as idényt már a Siófok KC-nál kezdi meg a Győri Audi ETO KC 22 éves balszélsője, Hársfalvi Júlia, akinek az idény végén lejár a szerződése jelenlegi csapatánál, és kétéves megállapodást írt alá új klubjához – tudatta a Balaton-parti klub a hivatalos oldalán.

 

„Nagyon örülünk az érkezésének, személyében egy fiatal tehetség érkezik Siófokra. Jelenlegi klubjában, a Metzingenben már bizonyította, hogy minden helyzetben lehet rá és a góljaira számítani. Ez a megbízható teljesítmény győzött meg minket arról, hogy szükségünk van rá. Izgatottan várjuk a közös munkát” – mondta Bitter Miklós technikai igazgató.

„Hársfalvi személyében egy nagyon gyors és technikás szélsővel erősödünk a következő szezonban. Örülök a jövetelének, a keret mindenképp erősödni fog vele” – tette hozzá Tor Odvar Moen vezetőedző.

Hársfalvi 2015-ben került a Győrhöz, az első két idényében 47 bajnokin 78 gólt szerzett, s kétszer megnyerte a bajnokságot a csapattal, amellyel egyszer a Magyar Kupában és a Bajnokok Ligájában is diadalmaskodott.

A magyar válogatottban 2017-ben debütáló Hársfalvi az előző idényt a DVSC-nél töltötte, míg jelenleg a német TuS Metzingennél szerepel – egyaránt kölcsönben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik