Női kézilabda: A Fradival akarok BL-t nyerni! – Klujber Katrin

M. B.M. B.
Vágólapra másolva!
2024.01.16. 12:25
null
Klujber Katrin a kontinens trónjára is felülne a Ferencvárossal (Fotó: Micheller Szilvia)
Mint ismert, a női kézilabda NB I-ben érdekelt Ferencváros hét kulcsemberével, így Klujber Katrinnal is szerződést hosszabbított. A magyar válogatott jobbátlövő a fradi.hu-nak beszélt döntése hátteréről.

 

Sok helyről hallottam már pletykát, hogy ide vagy oda megyek. Természetesen én tudtam, hogy nem igazak ezek, de eddig nem beszélhettem erről – jólesik, hogy sokan aggódtak amiatt, hogy esetleg eligazolok, most viszont már ők is megnyugodhatnak. Aki ismer, az tudja, hogy fontos számomra a csapat, a Ferencváros, ide húz a szívem, több mint öt éve játszom már itt” – fogalmazott Klujber Katrin, majd elmondta, mi a célja a zöld-fehérekkel a közeljövőben.

„Érzem a fejlődést magamon is, a csapattal lépkedünk előre. Tizennyolc évesen kerültem ide, emlékszem, már az nagyon jó érzés volt, hogy Elek Gábor bízott bennem, hogy a Fradi szeretett volna átigazolni, az pedig egészen különleges számomra, hogy most mára BL-győzelem lesz a cél, ráadásul velem. Szeretném megnyerni a Bajnokok Ligáját a Ferencvárossal, ez nagy álom számomra, és tudom, hogy képesek leszünk rá, hiszen már tavaly se voltunk tőle messze. Mióta itt vagyok, nagyon jó a csapat, de jövőre talán még erősebbek leszünk. Azért is hálás vagyok a klubnak, mert a válogatottba is a Fradiból jutottam el, ott lehettem az olimpián, fontos szerepem van a nemzeti csapatban. Ezekért a célokért hajtok a következő években is” – mondta a magyar válogatott kiválósága, aki a családjával, testvéreivel is beszélt a hosszabbításról.

„Főleg a testvéreim mondták azt, hogy ha eligazolok innen, akkor többet nem szurkolnak nekem. A lényeg, hogy tudják, hogy jó helyem van itt, büszkék arra, amit elértem, sokszor megkönnyezik egy-egy sikeremet, vagy amikor azt tapasztalják, hogy szeretnek a szurkolók. Tiszteletben tartják minden döntésemet, de nekem könnyebbség, hogy egyetértenek, támogatnak abban, hogy továbbra is a Ferencvárosban szerepeljek.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik