Női kézi: a Fradi kölcsönadta irányítóját az Óvárnak

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.12.29. 09:26
A szegedi kölcsönjátékból a múlt hét elején visszarendelt ferencvárosi irányító, Dajka Bettina a Mosonmagyaróvár élvonalbeli női kézilabdacsapatában folytatja pályafutását. Kölcsönadási szerződése a szezon végéig szól.

„Dajka Betti nagy rutint szerzett az FTC-ben és a Siófokban, Szegeden is jó formában játszott ősszel. A tudásával sohasem volt gond, inkább sérülések hátráltatták, de ha egészséges, sokat segíthet – dicsérte az új szerzeményt Róth Kálmán, az óváriak trénere. – Bizakodom, ügyesen használtuk ki az elmúlt egy hónapot, csapatjátékban és egyénileg is fejlődtünk. Az Európa-bajnoki szünetben egy hét pihenőt kapott a csapat, majd folytattuk a munkát. Nem éreztem még késznek az együttest, ezért sok edzőmérkőzést játszottunk, aminek következtében viszont Szandra Filipovics súlyos térd-, Hanczvikkel Zsanett pedig könyöksérülést szenvedett, egy hónapig nem számíthatunk rájuk.”Róth Kálmán, az óváriak trénere. – Bizakodom, ügyesen használtuk ki az elmúlt egy hónapot, csapatjátékban és egyénileg is fejlődtünk. Az Európa-bajnoki szünetben egy hét pihenőt kapott a csapat, majd folytattuk a munkát. Nem éreztem még késznek az együttest, ezért sok edzőmérkőzést játszottunk, aminek következtében viszont Szandra Filipovics súlyos térd-, Hanczvikkel Zsanett pedig könyöksérülést szenvedett, egy hónapig nem számíthatunk rájuk.”

A mosonmagyaróváriakhoz kapcsolódó friss hír, hogy a győri nevelésű, már most több mint tehetséges irányítót, Tóth Gabriellát a sikeres Eb-beugrást követően a tavaszi szezonra visszarendelheti anyaegyesülete, a Győri Audi ETO.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik