Női kézi: a dán szövetség ezt írja a győri átlövő sérüléséről

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.09.24. 10:54
Mint szombaton megírtuk, térdsérülést szenvedett Anne Mette Hansen, a Győri Audi ETO női kézilabdacsapatának balátlövője a Siófok elleni bajnoki mérkőzésen. A dán szövetség pontosabb képet is festett a 23 éves játékos sérüléséről.

A szövetség közleménye azt írja, hogy Hansen részleges hátsó keresztszalag-szakadást szenvedett. Mikkel Hjuler, a válogatott fizioterapeutája ugyanakkor még nem tudja, mindez mennyi kihagyással jár majd, de az nyilvánvaló, hogy az átlövő nem léphet pályára a soron következő, Szlovénia és Izland elleni Európa-bajnoki selejtezőkön. szövetség közleménye azt írja, hogy Hansen részleges hátsó keresztszalag-szakadást szenvedett. Mikkel Hjuler, a válogatott fizioterapeutája ugyanakkor még nem tudja, mindez mennyi kihagyással jár majd, de az nyilvánvaló, hogy az átlövő nem léphet pályára a soron következő, Szlovénia és Izland elleni Európa-bajnoki selejtezőkön.

„Nem örültünk a hírnek, és persze Anne Mette miatt is sajnáljuk az esetet. Még épphogy csak elkezdte a szezont az új csapatával, és máris megsérült" – mondta Klavs Bruun Jörgensen, a dán válogatott szövetségi kapitánya.

A győriek egyelőre csupán annyit közöltek, hogy Hansenre további kontrollvizsgálatok várnak, miután visszatér Győrbe, s csak utána tudnak nyilatkozni a pontos sérülésről és a várható kihagyásról.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik