Női kézi: a Csaba házi gólkirálya Érden folytatja

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.06.23. 20:17
Alaposan átalakul az NB I-es tagságát megőrző Békéscsaba női kézilabdacsapatának kerete. A BMSExtra.hu beszámolója szerint az előző idényben 137 találattal házi gólkirály szerb balátlövő, Jovana Kovacsevics Érden folytatja pályafutását.

Kovacsevicsen kívül távozik Mihálffy Adrienn (MTK Budapest), Szarka Adrienn (?), Farkas Kata (Ferencváros), Pintér Zsanett (?), Györkös Rebeka (Alba Fehérvár) és Tamara Popovics (?).Mihálffy Adrienn (MTK Budapest), Szarka Adrienn (?), Farkas Kata (Ferencváros), Pintér Zsanett (?), Györkös Rebeka (Alba Fehérvár) és Tamara Popovics (?).

Aláírt már a két új kapus, a győri nevelésű, Mosonmagyaróváron is megforduló Binó Boglárka és a pályafutását Győrben kezdő, Vácott és Balmazújvárosban is megforduló, Kisvárdáról érkező Balog Judit.

A lila-fehéreknél folytatja a vajdasági irányító-szélső, Budai Anasztázia és a korábban Siófokon is játszó, tavaly a fehéroroszországi HC Gomelben légióskodó szerb jobbátlövő, Marija Agbaba, valamint a szerb balátlövő, Szandra Radovics.

Horváth Roland vezetőedző a honlapnak elmondta, az első tízbe várja együttesét az új szezonban, vagyis hogy ne kelljen tartaniuk a kieséstől.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik