Női kézi: a Békéscsaba a Podgoricától igazolt átlövőt

Vágólapra másolva!
2016.09.21. 21:23
null
Jovana Kovacsevics a Békéscsaba mezében
A Békéscsabai Előre NKSE női kézilabdacsapata 2017. május 31-ig érvényes szerződést kötött a szerb Jovana Kovacseviccsel –  áll a békéscsabai klub közleményében. A balátlövő a Buducsnoszt Podgoricától érkezik a Viharsarokba.


A 20 éves, 183 cm magas játékos hazájában a Zemunban és az RK Juniorban szerepelt, majd 2015 nyarán csatlakozott a montenegrói sztárcsapathoz, amelynek színeiben a Bajnokok Ligájában is pályára lépett.

Kovacsevics két héttel ezelőtt már járt Békéscsabán, akkor egy edzésen és a Global Safe Kupa nemzetközi torna három mérkőzésén pályára lépett, majd visszautazott Montenegróba, és edzőtáborba vonult a Buducsnoszttal.

A felek időközben mindenben megegyeztek, így a játékos szerda délután az edzést követően alá is írta a bajnokság végéig szóló munkaszerződését a klubbal. Az Előre NKSE kikérte a szerb válogatott október eleji összetartására is meghívót kapó kézilabdázó nemzetközi játékengedélyét, így minden esély megvan arra, hogy az átlövő a péntek esti MTK elleni hazai bajnoki találkozón hivatalosan is bemutatkozzon lila-fehér színekben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik