HIRDETÉS
MTI 2017.09.16 13:39 Frissítve: 2017.09.16 15:11

Női kézi: 2020-ig hosszabbított névadó szponzorával a Fradi

Újabb három évig, vagyis 2020 végéig névadó főszponzorként támogatja a Ferencváros női kézilabda csapatát a Rail Cargo Hungária Zrt.

 

A folytatásról szóló megállapodást szombaton, az FTC Népligeti sporttelepén megtartott családi sportnap keretében írta alá Kovács Imre, a vasúti árufuvarozási cég igazgatóságának elnöke, valamint Kubatov Gábor, a Ferencváros első embere.

„A Rail Cargo Hungária hat éve támogatja női kézilabda csapatunkat. Az együtt töltött időben elért hazai és nemzetközi sikerekre, a KEK-győzelemre, a két évvel ezelőtt bajnoki címre és a Magyar Kupa idei elhódítására minden ferencvárosi szurkoló büszke lehet. A folyamatos kimagasló teljesítményhez stabil szakmai és anyagi háttér szükséges, ezért remélem, a meghosszabbított szerződés hasonló eredmények alapjául szolgál a jövőre nézve" – jelentette ki a szerződés aláírásakor Kubatov Gábor.

„Öröm támogatni ezt a csapatot, és nemcsak a meccsek hangulata miatt" – fogalmazott Kovács Imre, aki elmondta, hogy a cég dolgozói mindig nagy érdeklődést mutatnak az FTC női kéziseinek mérkőzéseire szóló jegyek iránt.

Elek Gábor vezetőedző szerint a magyar sportban is unikumnak számít, hogy egy csapat és egy támogató között ilyen hosszú kapcsolat legyen, amely nem csupán üzleti, hanem inkább baráti jellegű. A szakember az idei célokról szólva megjegyezte, a legfontosabb most az, hogy a magyar bajnokságban Bajnokok Ligája-szereplést érő helyen, vagyis az első kettőben végezzenek. Úgy érzi, hogy Zácsik Szandra távozása ellenére a játékoskeret nem gyengült, sőt a balkezes oldalon még erősödött is.

Bognár László, az FTC Kézilabdasport Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója az MTI kérdésére a támogatás konkrét összegét nem árulta el, csak annyit mondott, hogy az nagyjából a szakosztály éves költségvetésének 15 százalékát adja.

2019.01.17 23:20:47

Kézilabda nemzetisport.hu

A magyar kézilabda-válogatott Dániával, Tunéziával és Norvégiával csap össze a középdöntőben.

2019.01.17 22:17:49

Kézilabda CSINTA SAMU

ALAPVONAL. Merthogy a kapus japán megfelelője olyan szókép, amely a középkorba visszanyúlva magyarázza a várvédő tevékenységének lényegét.

2019.01.16 17:31:35

Kézilabda NEDELYKOV TAMÁS (Koppenhága), CSERHÁTI ZOLTÁN (közvetítés)

Tízperces gólcsend, sok elhibázott ziccer, majd feltámadás, mégsem lehettünk boldogok a végén – de legalább a továbbjutás megvan.