Ligetvári: Nekiugrunk a svédeknek!; Petry: Klinsmann megsértődött

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2020.01.20. 22:48
A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk.

Két forduló még hátravan a valószínűtlen magyar sikerektől hangos férfi kézilabda Európa-bajnokság középdöntőjéből. Malmőben Vincze Szabolcs felkereste válogatottunkat, és Balogh Zsolttól megtudta, hogy most már illene élnünk az eséllyel, Gulyás István kapitánytól azt, hogy csak nyugodtan számolgassanak a fiúk, a szlovénverő Ligetvári Patriktól pedig azt, hogy nekiugrunk a svédeknek, s tőle rögtön utána lejátszhatnánk a portugálok elleni meccset is. Helyszíni Eb-jelentés két oldalon.
Két forduló még hátravan a valószín
űtlen magyar sikerektől hangos férfi kézilabda Európa-bajnokság középdöntőjéből. Malmőben Vincze Szabolcs felkereste válogatottunkat, és Balogh Zsolttól megtudta, hogy most már illene élnünk az eséllyel, Gulyás István kapitánytól azt, hogy csak nyugodtan számolgassanak a fiúk, a szlovénverő Ligetvári Patriktól pedig azt, hogy nekiugrunk a svédeknek, s tőle rögtön utána lejátszhatnánk a portugálok elleni meccset is. Helyszíni Eb-jelentés két oldalon.

Petry Zsolt már nem a Hertha felnőttcsapatának kapusedzője. Az egykori válogatott kapuvédő szerint ebben a sértődött Jürgen Klinsmann keze van, hiszen a vezetőedző fia éppen Petry keze alatt pallérozódott és esett ki a pikszisből...

Ivkovics Sztojan a lemondását fontolgatja a kapitányi posztról. A Kaposvár kosarasait is vezető szakember sorsáról a január végi szövetségi elnökségi ülés dönthet, ugyanakkor figyelemre méltó, hogy a mester szerint neki például sohasem számítottak az anyagiak...

Liu Shaoang inkább a tapasztalatában, mint a csúcsformájában bízik az Eb-n. A hátsérüléséből éppen a rajtra úgy-ahogy felépülő olimpiai bajnokunk ugyanakkor a világért sem hagyná ki a debreceni rövid pályás gyorskorcsolya Európa-bajnokságot. Kovács Erika interjúja.

És ha kedd, akkor ezúttal a mostantól rendszeresen jelentkező Olimpia melléklet 4 oldalon – Japán és Tokió figyelemre méltó érdekességeivel, öttusázóink ciprusi felkészülésével, az új sportágak közül a gördeszkával, a magyar kvótafigyelővel és ötkarikás történelemórával.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik