L. P. I. 2020.01.20 22:48 Frissítve: 2020.01.20 23:18

Ligetvári: Nekiugrunk a svédeknek!; Petry: Klinsmann megsértődött

A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk.

 

Két forduló még hátravan a valószínűtlen magyar sikerektől hangos férfi kézilabda Európa-bajnokság középdöntőjéből. Malmőben Vincze Szabolcs felkereste válogatottunkat, és Balogh Zsolttól megtudta, hogy most már illene élnünk az eséllyel, Gulyás István kapitánytól azt, hogy csak nyugodtan számolgassanak a fiúk, a szlovénverő Ligetvári Patriktól pedig azt, hogy nekiugrunk a svédeknek, s tőle rögtön utána lejátszhatnánk a portugálok elleni meccset is. Helyszíni Eb-jelentés két oldalon.

Petry Zsolt már nem a Hertha felnőttcsapatának kapusedzője. Az egykori válogatott kapuvédő szerint ebben a sértődött Jürgen Klinsmann keze van, hiszen a vezetőedző fia éppen Petry keze alatt pallérozódott és esett ki a pikszisből...

Ivkovics Sztojan a lemondását fontolgatja a kapitányi posztról. A Kaposvár kosarasait is vezető szakember sorsáról a január végi szövetségi elnökségi ülés dönthet, ugyanakkor figyelemre méltó, hogy a mester szerint neki például sohasem számítottak az anyagiak...

Liu Shaoang inkább a tapasztalatában, mint a csúcsformájában bízik az Eb-n. A hátsérüléséből éppen a rajtra úgy-ahogy felépülő olimpiai bajnokunk ugyanakkor a világért sem hagyná ki a debreceni rövid pályás gyorskorcsolya Európa-bajnokságot. Kovács Erika interjúja.

És ha kedd, akkor ezúttal a mostantól rendszeresen jelentkező Olimpia melléklet 4 oldalon – Japán és Tokió figyelemre méltó érdekességeivel, öttusázóink ciprusi felkészülésével, az új sportágak közül a gördeszkával, a magyar kvótafigyelővel és ötkarikás történelemórával.

2020.10.24 20:51:49

Kézilabda BALLAI ATTILA

ALAPVONAL. Így kellene hosszú távú edzéstervet készíteni, versenynaptárt toldozgatni, elmaradt meccsek esetén új, provizórikus időpontokat rögtönözni, nem utolsósorban játékosoknak szerződéseket kínálni. Éltetni a reményt és a kézilabdát.

2020.10.24 15:35:37

Kézilabda NEDELYKOV TAMÁS (összefoglaló), HARMATH ÁKOS (percről percre)

Visszatértek a vírusból felépült játékosok, a továbbjutás szempontjából is fontos meccset nyert az FTC.

2020.10.22 18:21:26

Kézilabda BACSKAI JÁNOS

Az első félidőben nagyon jól kézilabdázott a magyar csapat, de a szünet után sokkal jobb volt a Meskov Breszt.

2020.10.20 23:28:17

Kézilabda VINCZE SZABOLCS

NS-VÉLEMÉNY. Vezetőedzőként valószínűleg túl nagy volt a kihívás.

2020.10.18 15:31:11

Kézilabda R. Gy.

Sokáig tartotta a lépést a CSM-mel a Fradi, de végül hat góllal nyertek a hazaiak.