Laluska Balázs az MKB Veszprémbe tart

Vágólapra másolva!
2010.03.02. 08:37
null
Laluska (17) azért is jönne Veszprémbe, mert így a kapitány szeme előtt lehetne (Fotó: NS-archív)
Ahogy közeledik az évad vége, a színfalak mögött folyó átigazolási tárgyalások eredményei közül egyre több kerül nyilvánosságra. Az első jelentősebb magyar vonatkozású hírünk, hogy Laluska Balázs két évre a Veszprémé lehet.

Zűrös körülmények között hagyta el tavaly nyáron a nehéz anyagi körülmények közé sodródó Pick-Szegedet a válogatott Laluska Balázs, akit a menedzsere hozzásegített, hogy a szlovén Cimos Koper kivásárolja a szerződéséből.

„Nem volt egyszerű a döntés, amikor elhagytam Szegedet, hiszen szülővárosom csapata és a nevelőegyesületem a szívemhez nőtt, s kétezer-nyolcban Leónból nagy tervekkel tértem vissza – emlékezett karrierje tavalyi fordulatára a 28 éves jobbátlövő. – Mégis távoznom kellett, mert nem tudtam elfogadni az egyesület vezetőitől kapott fizetéscsökkentési ajánlatot. A Koper egy évadra kivásárolt a szegedi szerződésemből, amely az idén nyáron járt volna le. Most pedig már a következő idényre kell gondolnom, ezért nem halogatom sokáig a döntést, és várhatóan a Veszprémet választom a Szörnyi Attila menedzser hozta kínálatból. Úgy néz ki, az MKB ajánlata minden tekintetben remek, s néhány részlet tisztázása után elfogadom."

A játékos menedzsere elárulta, akad még néhány szlovén és más külföldi kérője is Laluska Balázsnak, ám ő inkább hazatérne, amit talán nem is kell magyarázni.

„Nem éreztem rosszul magam Koperben, hiszen csodálatos város, és a lakói meg a csapat vezetői is barátságos, tisztességes emberek, a klub pedig az európai elitbe törekszik – folytatta Laluska. – A Veszprém azonban más kategória. Koperben esélyem sem lenne a BL-győzelemre, a Veszprémnek azonban ez a reális tervei között szerepel. Az sem mindegy, hogy a szövetségi kapitány szeme előtt lehetnék, hiszen mindenképpen szeretnék a továbbiakban is a válogatottban szerepelni. Eddig is jó volt a munkakapcsolatom Csoknyai Istvánnal, valamint Mocsai Lajossal, és remélem, sok közös sikernek örülünk majd együtt."

HA KÍVÁNCSI MOCSAI LAJOS VÉLEMÉNYÉRE, ÉS ARRA, HOGY MILYEN SZEMÉLYI KÉRDÉSEKET VETHET FEL AZ ÁTIGAZOLÁS VESZPRÉMBEN, KERESSE A KEDDI NEMZETI SPORTOT!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik