HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2013.05.11 00:02 Frissítve: 2015.03.13 01:57

Kézilabda: Rajko Prodanovics három évig a Veszprémé

A Nemzeti Sportnak nyilatkozó Rajko Prodanovics, a Pick Szeged lejáró szerződésű szerb kézilabdázója megerősítette a korábbi találgatásokat: három évre aláírt az MKB Veszprémhez. A két gárda május 18-án kezdi a bajnoki döntő párharcát.

Az Eb-ezüstérmes (2012) jobbszélsője, Rajko Prodanovics a tőle nem szokatlan hamiskás mosollyal a szája szegletében mondja: „Eldőlt a kérdés, Szeged után három évig Veszprémben folytatom.” A bejelentést azért kíséri halvány mosollyal, mert hónapok óta szekálta a Nemzeti Sport, mondja már meg, hová tart Szegedről?

Nem tér ki újabb újabb kérdésünk elől sem: miért éppen Veszprém, és tudja-e már, hogyan osztozik majd a feladatokon Gulyás Péterrel és Iváncsik Tamással?

„Megnyerő volt, amikor azt hallottam, hogy az igen erős Veszprém, amelytől kitűnő ajánlatot kaptam, Momir Ilics barátom mellett velem is szeretne tovább erősödni – válaszolja. – Új együttesem hajszállal maradt le a BL négyes döntőjéről, amelyben jövőre én is szeretnék játszani. Az ambícióm, a sikeréhségem megegyezik a Veszprémével, és a fejlődésemet szolgáló lépésnek tartom a váltást. A másik két jobbszélsővel biztosan megosztozunk a feladatokon, mégpedig edzőnk elképzelése szerint. Úgy látom, a Veszprém több klub példáját követve egy-egy posztra nem csak két játékosról gondoskodik.”

Leendő társairól, vagyis eddigi nagy ellenfeleiről, valamint a nyelvi nehézségek megoldásáról így beszél: „A Szegeden töltött két szép évben azt tapasztaltam, hogy korrekt ellenfelek a veszprémiek. A spanyol fiúkkal is megértem magam, két évig Carlos Ortega edző keze alatt játszottam az Antequerában.”

A veszprémi vezetők nem kommentálták a szerződést.
2019.02.16 17:16:14

Kézilabda nemzetisport.hu

A félidőben még ötgólos hátrányban lévő magyar csapat már a 2. helyen áll a csoportjában.

2019.02.12 22:45:02

Kézilabda SIMON JÓZSEF

NS-VÉLEMÉNY. Egyre inkább felülkerekednek az észérvek.

2019.02.12 22:42:52

Kézilabda CSINTA SAMU

ALAPVONAL.Ettől még szinte mindennap a fekete márványból készült síremlékhez vezet Petre Cozma útja, amelyet a Veszprém állíttatott egykori játékosa emlékére. …A Pipera temetőben valamennyi látogató előre köszön, aki nem ismeri személyesen, annak is ismerős valahonnan.

2019.02.10 14:15:18

Kézilabda nemzetisport.hu

A Flensburg kikapott Ukrajnában, így a Szeged a második helynél nem végezhet hátrébb.

2019.02.09 19:04:07

Kézilabda nemzetisport.hu

Hansen 8, Brattset 7, Görbicz 6 gólt lőtt a Vipers Kristiansandnak, a vége négygólos győzelem.