Kézilabda: Heidi Löke megszállottan készül a visszatérésre

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.07.12. 13:21
null
Heidi Löke augusztus 30-án szeretne pályára lépni (Fotó: Hamar Arbeiderblad)
Heidi Lökéhez hasonló megszállott kézilabdázó kevés akad a világon. A norvégok olimpiai, világ- és Európa-bajnok játékosa június 30-án adott életet második kisfiának, de már azt tervezi, hogy ott lesz az augusztus 30-i bajnoki nyitányon a Storhamar csapatában.

 

Az egyszeres olimpiai, kétszeres világ- és háromszoros Európa-bajnok beálló első kisfia, Alexander 2007-ben még Leif Gautestaddal való kapcsolatából született – második gyermekének, Oscarnak az édesapja Björn Vestrum Olsson.

Egy héttel a szülés után Löke már edzésbe állt, mert eltökélt szándéka, hogy az augusztus 30-i, Sola elleni idegenbeli mérkőzésen már csapata rendelkezésére áll. A kiváló beálló a Hamar Arbeiderblad érdeklődésére úgy fogalmazott, sokkal erősebbnek érzi magát, mint az előző szülés után.

„A szurkolók hamarosan a régi Lökét fogják látni. Elég elszánt vagyok, hogy újra olyan formában legyek, mint korábban” – nyilatkozta.

A játékos néhány nappal a szülés után máris edzésbe állt, és már most nagyon jó formában érzi magát. Párja állította össze neki azt az edzésprogramot, amivel gyorsan utolérheti magát. Azt mondta, mozgalmas ősz elé néz, hiszen Sandefjordban él, Hamarban kézilabdázik, és még heti fél nap részmunkaidős tanítást is vállalt egy tönsbergi iskolában.

„Egyáltalán nem félek, hogy túlvállalom magam. Oscar ott lesz velem mindenhol, kicsit ingáznom kell, de vonattal és autóval megoldható. Ha valaki élsportoló, akkor sokkal több ideje marad normális anyának lenni, hiszen nem rendszeres nyolcórás munkáról beszélünk” – mondta.

Hozzátette, hogy nagyon éhes még a sikerre, és úgy érzi, hogy jó csapat jött össze a Storhamarnál.

„Több új játékosunk is van, azaz türelemre lesz szükségünk, hogy összerakjuk a csapatot. Azt hiszem, az érem elérhető, rajtunk kívül még a Larvik, a Byasen és a Vipers lesz éremesélyes” – mondta.

loke629a
loke629a

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik