Kézilabda: Faluvégi és Szikora csapata továbbra is hibátlan a Bundesligában – körkép

M. B.M. B.
Vágólapra másolva!
2023.10.18. 22:52
null
Szikora Melinda ismét remekül védett (Fotó: Kovács Péter)
A Faluvégi Dorottya és Szikora Melinda csapata, az SG BBM Bietigheim házigazdaként 42–26-ra nyert a Sport-Union Neckarsulm ellen a német női bajnokságban.

A címvédő SG BBM Bietigheim házigazdaként 42–26-ra nyert a Sport-Union Neckarsulm ellen a német női bajnokságban. A válogatott jobbszélső Faluvégi Dorottya négy lövésből négy góllal, a kapus Szikora Melinda 13 védéssel – 35 százalékos hatékonysággal – járult hozzá a sikerhez. BL-résztvevő csapatuk az ötödik meccsén az ötödik sikerét aratta a Bundesligában.

A román női élvonalban a Rapid Bucuresti vette el a SCM Ramnicu Valcea veretlenségét. Korsós Dorina csapata 33–32-re nyert idegenben, a válogatott balszélső mind a hét lövését gólra váltotta, négyszer büntetőből volt eredményes a fővárosiak színeiben. A BL-szereplő Rapid három vereség mellett negyedszer győzött a bajnokságban.

Az Ogonovszky Esztert foglalkoztató DHK Baník Most elődöntős a Cseh Kupában, mivel hazai pályán 37–27-re verte a TJ Sokol Porubát a negyeddöntőben. A jobbátlövő négy gólt szerzett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik