nemzetisport.hu 2015.07.07 16:51 Frissítve: 2015.07.07 18:43

Kézilabda: az MVM növeli a veszprémi támogatás összegét

Az MKB Bank visszalépése ellenére sem csökken a veszprémi férfi kézilabdaklub költségvetése, az MVM ugyanis korábbi megállapodásnak megfelelően növeli a támogatás összegét, s további három évig a csapat fő támogatója marad.

„Nem ért felkészületlenül bennünket az MKB Bank bejelentése, mert már egy éve is tudtuk, hogy jelentős pénzügyi nehézségek miatt szanálás alá kerülhet. Köszönettel tartozunk azoknak a döntéshozóknak, akik elismerésük és biztatásuk jeléül egy évtizeden át biztosították számunkra a csapatépítés lehetőségét, amelynek köszönhetően megőriztük a helyünket a hazai rangsor első helyén, és immár kétszer is a Bajnokok Ligája négyes döntőjének résztvevői lehettünk” – idézi a Telekom Sporthír Szolgálat Fonyó Károlyt, a mostantól MVM Veszprém néven szereplő klub elnökét.

„A várható bejelentésről klubon belül már szó esett, így július végi visszatérésük után a játékosoknak sem okozhat majd nagy meglepetést az MKB Bank megváltozott szerepvállalása. Kérdéseikre természetesen egyenes választ fogunk adni. Elmondhatjuk például azt, hogy két esztendővel ezelőtt, amikor társ-főtámogatói szerződést írtunk alá az MVM-mel, abban állapodtunk meg, hogy az MKB Bank esetleges visszalépése után, új partnerünk növeli a támogatásának összegét” – szögezte le az elnök.

„Biztonságunk fokát tovább növeli, hogy az MVM-re, mint névadó főtámogatóra a következő három esztendőben is számíthatunk. A csapat pénzügyi háttere tehát továbbra is szilárd, ami annak is köszönhető, hogy az elmúlt években fokozatosan növekedett a velünk együttműködő partnerek száma. Nem lesz tehát semmiféle leépítés, ahogy a célkitűzéseinket sem fogjuk megváltoztatni. Ezt nem csak a játékosainknak és a szakembereinknek, hanem a lelkes szurkolótáborunk minden tagjának is tudnia kell” – mondta Fonyó.

2019.06.16 17:07:31

Kézilabda nemzetisport.hu

Az Eb-részvételt és a csoportelsőséget korábban bebiztosító csapatunk veretlenül zárta a selejtezőt.

2019.06.14 18:56:23

Kézilabda SIMON JÓZSEF

NAGY LÁSZLÓ-SOROZAT, 1. RÉSZ • Adva volt az édesapja példája, a magassága, mégis a kézilabdát választotta.

2019.06.12 17:15:19

Kézilabda nemzetisport.hu

A több kulcsemberét nélkülöző magyar válogatott egy góllal győzött Szlovákiában.

2019.06.12 01:45:57

Kézilabda BERTA MIHÁLY

ALAPVONAL. Azt figyeltem, azt kerestem, mikor, melyik közösségi oldalon jelenik meg egy homályos, életlen, fénytelen, alig kivehető fénykép Drake-kel és Nagy Lászlóval.

2019.06.06 10:17:49

Kézilabda SIMON JÓZSEF

A visszavonuló klasszis szerint büszke lehet az az ország, amelyben ennyi sporthoz értő, sportszerető ember él.