Kézilabda: minden sorozatot felfüggeszt április 12-ig az EHF

B. A.B. A.
Vágólapra másolva!
2020.03.13. 13:59
null
Márciusban BL-meccs nélkül maradnak az ETO szurkolói is (Fotó: Tumbász Hédi)
Az Európai Kézilabda-szövetség tájékoztatása szerint az EHF égisze alatt április 12-ig rendezendő valamennyi európai kupamérkőzést, illetve válogatott összecsapást elhalasztanak.

 

A közlemény szerint az EHF alaposan kielemezte a koronavírus-járvány elterjedésével kialakult helyzetet, és ezt követően hozta meg a döntést, tekintettel a játékosokra, az edzőkre, a hivatalos személyekre és a szurkolókra. A szövetség figyelemmel követi a fejleményeket, amennyiben van változás, a hivatalos csatornákon fog beszámolni róla.

A magyar szövetség korábban már beszámolt róla, hogy elmarad a női válogatott Montenegró elleni Eb-selejtezője, valamint a Telekom Veszprém férficsapatának negyeddöntő-visszavágója a SEHA-ligában. Ami a többi magyar érdekeltségű sorozatot, illetve mérkőzést illeti, az EHF döntése nyomán a Veszprém és a Mol-Pick Szeged a BL-negyeddöntőbe való jutásért zajló párharca, a Grundfos Tatabánya utolsó két mérkőzése az EHF-kupa csoportkörében, a Győri Audi ETO KC BL-negyeddöntője és a Siófok KC EHF-kupa-elődöntője is később lesz.

AZ ÉRINTETT SOROZATOK
Női Eb-selejtező, 3. és 4. forduló (március 25-29.)
Női Bajnokok Ligája, negyeddöntő (április 3-5., 10-12.)
Női EHF-kupa, elődöntő (április 4-5., 11-12.)
Női Challenge-kupa, elődöntő (április 4-5., 11-12.)
Férfi Bajnokok Ligája, a negyeddöntőbe jutásért (március 18-22., 25-29.)
Férfi EHF-kupa, csoportkör 5. és 6. forduló (március 21-22., 28-29.)
Férfi Challenge-kupa, negyeddöntő (március 21-22., 28-29.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik