Kézilabda: a Veszprém korábbi edzője lehet Mátéfi utódja

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.10.09. 12:37
A Nemzeti Sport információja szerint a Veszprém férfi kézilabdacsapatának korábbi edzője, a horvát Zdravko Zovko veheti át a Dunaújváros női együttesének irányítását Mátéfi Esztertől.

Mint megírtuk, Mátéfi Esztert a dunaújvárosi klubvezetés csütörtökön felmentette a felnőttcsapat vezetőedzői posztja alól. Úgy tudjuk, hogy utódjául a korábban a Veszprémi férficsapatát irányító Zdravko Zovkót nézték ki Újvárosban.Mint megírtuk, Mátéfi Esztert a dunaújvárosi klubvezetés csütörtökön felmentette a felnőttcsapat vezetőedzői posztja alól. Úgy tudjuk, hogy utódjául a korábban a Veszprémi férficsapatát irányító Zdravko Zovkót nézték ki Újvárosban.

„Már nem lep meg, hogy az én nevem is szóba jön, ha magyar élcsapatoknál edzőt keresnek – nevetett fel a Nemzeti Sport érdeklődésére a Zágrábban tartózkodó tréner. – Így volt ez néhány napja is, amikor volt klubom, a Veszprém szerződést bontott trénerével. A dunaújvárosi jelöltségemről annyit, megtisztelő, hogy szóba hozzák a nevem, de a hírt nem kívánom kommentálni.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik