Kézilabda: a Siófok visszatámad Drávai ügyében

Vágólapra másolva!
2014.01.23. 13:24
A női kézilabda-bajnokságban szereplő Siófok vezetősége közleményben adott hangot a nemtetszésének Drávai Gyöngyi Váchoz szerződése és annak körülményei kapcsán.

A klub cáfolta, hogy szerződésszegést követett volna el, állítása szerint2013-ban kifizette a játékos bérét – miközben Drávai a fizetés elmaradásáról beszélt.

A Siófok jelezte, hogy nem vett tudomást a játékos felmondásáról, és a klubon belül jelenleg is eljárás folyik az átlövő ellen, mert engedély nélkül kezdte meg az edzésmunkát a váciaknál.

Hozzátette: „„A Siófok KC a fegyelmi eljárás lezárásáról a mai napig semmilyen határozatot nem kapott. Drávai Gyöngyi állításával szemben az MKSZ fegyelmi bizottsága Drávai Gyöngyi felmondásának jogszerűségéről nem határozhat, így nyilván ez sem lehet valós. A Siófok KC a MKSZ vezetőjéhez fordult, amelyben kéri annak kivizsgálását, hogy a folyamatban lévő fegyelmi eljárásban a felek legutóbbi nyilatkozatait követően hoztak-e bármilyen tartalmú határozatot."

Siófokon arról is megerősítést kérnek a szövetségtől, hogy a Vác milyen szerepet játszott a játékossal szemben indított eljárást lezáró határozat meghozatalában.

A klub közölte, Drávai sajtóban megjelent nyilatkozatait is a fegyelmi eljárás részévé teszi, és további jogi lépéseket fontolgat.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik