Kézi BL: szegedi, győri és FTC-játékos is a legjobbak között

I. M.I. M.
Vágólapra másolva!
2019.10.14. 10:51
Négy magyar csapatból három is győzött a hétvégén a kézilabda Bajnokok Ligájában, az európai szövetség (EHF) szokásos összeállításába pedig három hazai klub egy-egy játékosa bekerült a legjobbak közé.

A nőknél a forduló három legjobbja között találjuk Klujber Katrint és Stine Oftedalt is: a Metztől hazai pályán vereséget szenvedő FTC átlövője 12 góljával a mérkőzés legeredményesebbje volt, míg a rekordkülönbséggel nyerő Győri ETO irányítója kilenc találatot jegyzett a Baník Most otthonában. Csak a rend kedvéért: a harmadik sztár, akire szavazhatnak a szurkolók a forduló legjobbja címéért, Andrea Lekics, a CSM Bucuresti kiválósága, aki korábban Győrben is kézilabdázott. Klujber Katrint és Stine Oftedalt is: a Metztől hazai pályán vereséget szenvedő FTC átlövője 12 góljával a mérkőzés legeredményesebbje volt, míg a rekordkülönbséggel nyerő Győri ETO irányítója kilenc találatot jegyzett a Baník Most otthonában. Csak a rend kedvéért: a harmadik sztár, akire szavazhatnak a szurkolók a forduló legjobbja címéért, Andrea Lekics, a CSM Bucuresti kiválósága, aki korábban Győrben is kézilabdázott.

A férfiaknál bekerült a forduló válogatottjába Bánhidi Bence: a Mol-Pick Szeged beállója 11 góllal járult hozzá csapata dániai sikeréhez.

A FORDULÓ ÁLOMCSAPATÁT IDE KATTINTVA TEKINTHETIK MEG!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik