I. M. 2020.02.24 14:39 Frissítve: 2020.02.24 14:51

Kézi: Balatonfüredről érkezik a szegedi akadémia új vezetője

Július elsejétől Kárpáti Krisztián veszi át a Mol-Pick Szeged kézilabda-akadémiájának szakmai vezetését – tájékoztatott a klub hivatalos honlapján. A 36 éves tréner – aki az ifjúsági válogatott szövetségi edzője is – Balatonfüredről érkezik, ahol szintén az utánpótlásban dolgozott.

Kárpáti Krisztián Balatonfüredről Szegedre költözik (Fotó: Tumbász Hédi)

 

„Pastor mester volt az egyik vonzerő abban, hogy Szegedre szerződjek. Nagy kihívás lesz a szakmai munka és vezetés, tudom, hogy rengeteget tanulhatok a spanyol szakembertől. Nekem ez is fontos szempont volt a váltásban. Nagyon sok apróságot leshetek el tőle, ezáltal rengeteg tapasztalatot szerezhetek mondta a pickhandball.hu kérdésére Kárpáti Krisztián. – Nagy megtiszteltetés, hogy egy ilyen tradíciókkal rendelkező klubhoz szerződhetek. Fontos szerepet kapok. A legfontosabb az egységesítés lesz, a délelőtti edzések bevezetése az utánpótlásban. Felépíteni, menedzselni az Akadémiát, szóval lesz munka bőven. Már ismerkedtem a tereppel, a kollégákkal, így biztos vagyok abban, hogy sikeresek leszünk. A távolabbi céljaink nyilvánvalóan azok, hogy több olyan játékost kineveljünk, akik a felnőttcsapatban szerepet kaphatnak. Ha összegezni kell, akkor a nevelő feladatok és a tehetségek kiválasztása lesz a legfontosabb.”

2020.08.06 09:33:11

Kézilabda VINCZE SZABOLCS

„Kaptam egy-két ajánlatot, de nem akartam folytatni, ha nem játszhatok a legmagasabb szinten.”

2020.07.31 16:46:26

Kézilabda NEDELYKOV TAMÁS, PAPP BÁLINT

INTERJÚ. Szélsőként mindig a biztosra ment • Nehezen dolgozta volna fel, hogy csak a padon ücsörög az ETO-ban.

2020.07.19 21:31:36

Kézilabda BALLAI ATTILA

ALAPVONAL. Az utóbbi évtizedek profi hajszájában egyre jobban eluralkodott és nyomasztóvá vált az események sodra és az eredmények kényszere, most ezek híján kezdjük újra felfedezni az idő és figyelem hiányában már egészen háttérbe szoruló nőket és férfiakat.

2020.07.13 18:45:20

Kézilabda PAPP BÁLINT

A három érkező mozdulataiból sugárzik, megtiszteltetésnek veszi, hogy Győrben játszhat.