Kézi: volt és jelenlegi veszprémiek Nagybányán?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.11. 10:30
null
Vajon az állítólagos nagybányai érdeklődésnek is így örül Carlos Ruesga (Fotó: Szabó Miklós)
Román lapértesülés szerint volt és jelenlegi veszprémi játékos(ok) is találhatók a nagybányai férfi kézilabdacsapat (HCM Minaur Baia Mare) kiszemeltjei között.

 

 

A HCM Minaur néhány napja megnyerte a Román Kupát –16 évnyi trófea nélküli időszakot lezárva –, ám nem elégszik meg ennyivel, keretét megerősítve Romániában és az európai kupaporondon is további sikerekre pályázik. A prosport.ro öt olyan kézilabdás nevét közölte, aki állítólag a nagybányaiak kiszemeltjei között van. Az egyaránt román válogatott Valentin Ghioneának (korábbi Pick Szeged-játékos) és Alexandru Csepreghinek élő szerződése van a lengyel Wisla Plockkal, illetve a francia Créteiljel, így értük fizetnie kellene a HCM Minaurnak.

A jobbszélső posztjára Ghionea mellett Iváncsik Tamás is jelölt, de a beálló Vilovszki Uros személyében egy másik olyan játékosra is szemet vetettek a nagybányaiak, aki korábban a Veszprémet erősítette, jelenleg pedig a Balatonfüredet.

Az ötödik név a listán Carlos Ruesga, a bakonyiak spanyol világbajnoka, akinek Aron Pálmarsson nyári érkezése után még kevesebb játéklehetőség jutna, így könnyen lehet, hogy az utolsó hónapjait tölti veszprémiként.

A dán Lars Walther által irányított HCM Minaurban jelenleg is több magyar kötődésű játékos található. Itt játszik Tatai Péter, Eklemovics Nikola és az exszegedi horvát beálló, Antonio Pribanic is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik