Férfi kézi: piros lap harapásért, a horvát világsztár Suárez nyomában - videó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.10.16. 10:29
A PSG 33–32-re kikapott a Chambéry otthonában a francia férfi kézilabda-bajnokság 6. fordulójában, a második bajnoki vereség mellett pedig az is rossz hír a párizsiak szurkolói számára, hogy hosszú távra elveszíthetik horvát világsztárjukat, Marko Kopljart.

Tanulmányok foglalkoznak azzal, hogy egy-egy ismert ember öngyilkossága után miként növekszik a szuicid hajlam a népesség körében. Nos, könnyen lehet, hogy Luis Suárez agresszivitása is ilyen jelenséget generált a sportpályákon, ugyanis Marko Kopljar, a PSG horvát válogatott kézilabdázója az uruguayi labdarúgóhoz hasonlóan megharapta egyik ellenfelét a szerdai bajnokin.

A második félidő elején a PSG már nyolcgólos hátrányban volt, amikor az addig négy gólt szerző Kopljar egy ellene elkövetett szokványos fault után Benjamin Gille vállába mélyesztette a fogát.

Gille csapattársai rögvest nekiugrottak Kopljarnak, majd a játékvezetők némi egyeztetést követően felmutatták a piros lapot a jobbátlövőnek, aki ennek következtében alighanem eltiltásra számíthat.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik