Katzirz Dávid mégsem Zágrábban folytatja

SIMON JÓZSEFSIMON JÓZSEF
Vágólapra másolva!
2011.07.05. 19:52
null
Katzirz Dávid (labdával) a Pick-Szeged mezét mégsem a CO Zagrebére cseréli (Fotó: Korponai Tamás)<br />
Címkék
Június elején kötelezte el magát a Pick-Szegedből távozó Katzirz Dávid, a kézilabda-válogatott balátlövője a horvát CO Zagrebhez (Gál Gyula csapatához), amellyel kedden közös megegyezéssel máris felbontotta a megállapodást.

 

A horvát fővárosban kedden a Katzirz Dávid ügyében eljáró Szörnyi Attila menedzser és a CO Zagreb igazgatója, Bartol Kaleb közös megegyezéssel felbontotta a játékos szerződését, amelyet alig egy hónapja szentesítettek.

Katzirz Dávid higgadtan kommentálta az esetet a Nemzeti Sportnak.

„A Zagreb indokait, pénzügyi helyzetét, fogyatkozó költségvetését megértettük, ezért menedzserem közös megegyezéssel bontott szerződést – mondta. – A bokám meggyógyult, akár holnap bekapcsolódhatnék leendő csapatom alapozásába. Érdekelnek a külföldi ajánlatok, de nem lennék elkeseredve akkor sem, ha jó magyar ajánlatot kapnék.”

Az esetről Bartol Kaleb ezt mondta lapunknak:

„Mindkét fél korrekten járt el a szerződés megkötésekor és felbontásakor is, amit sajnálok. A válás oka, hogy nem szeretnénk akadályozni Katzirz további karrierjét, s időközben az is kiderült, hogy kétéves szerződtetése nehezen férne bele klubunk költségvetésébe.”

KATZIRZ DÁVID SZERZŐDÉSBONTÁSÁNAK HÁTTERÉRŐL, VALAMINT PÁLYAFUTÁSA FOLYTATÁSÁNAK ESÉLYEIRŐL BŐVEBBEN A NEMZETI SPORT SZERDAI SZÁMÁBAN OLVASHAT.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik