Gyász: tragédia a meccs után – három debreceni szurkoló meghalt

Vágólapra másolva!
2016.02.28. 10:53
Megrázó hírről számolt be a DVSC női kézilabdacsapatának hivatalos honlapja: közúti balesetben életét vesztette három, Békéscsabáról hazafelé tartó Loki-szurkoló, a negyedik társuk életéért még küzdenek.

„Négyen indultak útnak, mint már oly sokszor. Kiszurkolták a győzelmet, aztán elindultak hazafelé. Aztán Berettyóújfalu és Derecske között a 47-es számú főút 32-es kilométerénél egy külföldi kamion leszakadt kereke csapódott járművüknek, amely irányíthatatlanná vált, és egy szembejövő kamionnak ütközött. Hárman azonnal életüket vesztették, az autó negyedik utasának életéért még küzdenek.

Elfogytak a szavak, csak a csend maradt és a könnyek! Isten Veletek, Srácok! Soha nem feledünk Titeket!" – olvasható a dvsckezilabda.hu-n.

A police.hu beszámolójából az is kiderül, hogy húszas éveikben járó áldozatokról van szó: „Az ütközés következtében egy 28 éves, egy 25 éves és egy 23 éves férfi a helyszínen életét vesztette, míg egy 28 éves férfit súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállítottak kórházba a mentők. A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság szakértő bevonásával vizsgálja a baleset pontos körülményeit.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik