FTC: Nem vagyok jó erőben, de vasárnapra összeszedem magam - Zácsik

Vágólapra másolva!
2011.05.06. 13:38
A Ferencváros balátlövője, az elmúlt hetekben gyomorpanaszokkal küzdő Zácsik Szandra a Nemzeti Sportnak elmondta, már jobban van, de még közel sincs megfelelő állapotban, ám reméli, hogy a KEK-döntő első, hazai meccséig (vasárnap az Alicante ellen) ez még változni fog.  

„Jobban vagyok – nyilatkozta Zácsik Szandra az állapotáról a Nemzeti Sportnak. A gyomorpanaszokkal küszködő átlövőt az utóbbi hetekben láthatóan legyengítette a betegség, de úgy érzi, kezd alakulni a játéka is. – A Debrecen ellen kaptam ugyan egy medvepuszit, ám a hét végére muszáj lesz tökéletesen rendbe jönnöm.”

„Amikor kiderült a betegségem, eléggé elkeseredtem, de aztán próbáltam arra gondolni, hogy ez legalább nem sérülés, törés, szakadás – tudok vele játszani, és nem is kell hosszú időt kihagynom. Nehezebb most újra felvenni a tempót, hiszen tavaly nyolc hónapot kihagytam, nem végeztem olyan kemény alapozást, nem vagyok olyan jó erőben, mint máskor. Most már kezdek magamra találni, remélem, vasárnapig még javulok” – tette hozzá az átlövő.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik