Férfi kézilabda: Törő Szabolcs két évre Tatabányára igazolt

Vágólapra másolva!
2012.06.27. 20:30
null
Azt már régóta tudni lehetett, hogy Lékai Máté (balra) Celjébe igazol Szegedről, most Törő Szabolcs új csapata is ismertté vált<br />(Fotó: Mirkó István)
Címkék
Két játékos érkezését jelentette be a férfi kézilabda NB I-ben szereplő Tatabánya: a válogatott Törő Szabolcs két, míg Kiss Ádám egy évre kötelezte el magát korábbi együtteséhez.

 

Kiss Ádám tatabányai nevelésű játékos, de Törő Szabolcs is szép emlékeket őriz a korábban a klubban töltött időszakáról.

A Pick Szegedtől távozó balszélső már májusban úgy nyilatkozott, hogy az idény végén klubot vált, és bár külföldről is volt ajánlata, végül a Tatabánya mellett döntött. A 29 éves játékos az elmúlt idényben rendkívül balszerencsés volt, térde kétszer is megsérült, műteni kellett, ami miatt lemaradt a londoni olimpiáról is.

Bódi Dezső, a klub társadalmi elnöke a klub hivatalos honlapjának elmondta: fél éve tárgyalnak két kubai játékos érkezéséről is, ám továbbra is adminisztrációs problémákkal állnak szemben. Az MKSZ elnökségének tagja hozzátette: bízik abban, hogy az irányító és a balátlövő hamarosan megérkezhet.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik