Férfi kézilabda: Sostaric hosszabbított Szegeden

Vágólapra másolva!
2020.04.03. 19:40
null
Mario Sostaric két évvel hosszabbította meg a 2021-ben lejáró szerződését (Fotó: Tumbász Hédi)
Meghosszabbította szlovén válogatott jobbszélsője, Mario Sostaric szerződését a Mol-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata. A 27 éves játékos 2023-ig szóló megállapodást írt alá a Tisza-parti egyesületnél – olvasható a klub hivatalos honlapján.

A szerződéshosszabbítás tényét a szegediek a Sport Tv-n futó #kékek című műsorukban jelentették be pénteken.

„Nagyon boldog vagyok, hogy meghosszabbította a szerződésemet a klub, örülök annak, hogy bízik bennem a vezetőség és a szakmai stáb. Amióta Szegeden játszom, azóta nyertünk jó pár címet, de nem akarok ennyivel megelégedni. Nagyobb címeket, nagyobb győzelmeket szeretnék még elérni, ez a célom. Az elvárások reálisak, évről évre erősebbek vagyunk, és képesek vagyunk arra, hogy nagy győzelmeket arassunk” – idézi a pickhandball.hu Sostaricot, aki 2016 óta erősíti a Szegedet.

„Megtiszteltetés ilyen társakkal egy csapatban szerepelni, igazi kiváltság számomra. Nekünk van az egyik legjobb szurkolótáborunk Európában, sőt talán a világon a legjobb. Hihetetlen erőt adnak, és nemcsak akkor vannak mellettünk, amikor nyerünk, hanem akkor is, amikor veszítünk. Ez hihetetlen érzés! Szeretném megköszönni nekik, hogy ilyenek, és bízom benne, hogy továbbra is ilyen szeretettel támogatnak bennünket a jövőben is” – üzent a drukkereknek a szlovén jobbszélső.

Sostaric a szegedi korszakában az eddigi 91 mérkőzésén összesen 358 gólt lőtt, a jelenlegi idényben pedig a 17 összecsapáson szerzett 113 találatával vezeti az NB I góllövőlistáját. A 27 éves szélső a Bajnokok Ligájában 141 gólnál jár a Szeged színeiben, ezzel a klub történetének valaha volt 11. legeredményesebb játékosa az elitsorozatban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik