HIRDETÉS
HIRDETÉS
S. J. 2012.03.13 14:19 Frissítve: 2015.03.29 01:14

Férfi kézilabda: Grebenár hazatér Zaragozából, két évig a Csurgóé

A keddi nap igazolási szenzációjáról, Grebenár Gábor (Zaragoza) nyári hazatéréséről és csurgói szerződéséről Szörnyi Attila menedzser számolt be a Nemzeti Sportnak.

HIRDETÉS
Grebenár hazzatér (Fotó: NS-archív)

A férfi kézilabda-bajnokságban bravúros teljesítménnyel elődöntőbe jutó Csurgói KK megkezdte a frissítést, az átalakítást a vezetők szerint egyébként együtt tartandó csapatban. Ennek első jele, hogy a klub kedden a Med-Sport menedzseririda segítségével két évre átigazolta a jobbkezes átlövő posztjára a 27 éves Grebenár Gábort, a spanyol Caja3 Aragon Zaragozából hazatérő 48-szoros válogatott játékost.

„Három hasznos évet töltöttem Zaragozában, ahol kipróbálhattam magam a spanyol profik világában – mondta a Nemzeti Sportnak a volt dunaújvárosi átlövő. – Sok sport- és kulturális élménnyel gazdagodtam, ám a honvágy, a családom, a barátaim, valamint a szakmai előrelépés igénye és reménye a nyáron mégis hazahoz. Válogatott kerettagként Zaragozában is követtem a magyar kézilabda eseményeit, és már régebben is szimpatikus volt a szisztematikusan építkező Csurgó felfelé ívelő pályája.″

A játékos elárulta: további két fontos szempont is befolyásolta a döntésnél: szeretne jobban szem előtt lenni Mocsai Lajos kapitánynak, valamint élete párja, Ildikó asszony áldott állapotban van, s a család azt szeretné, ha Grebenár Bence augusztusban Magyarországon látná meg a napvilágot.

Varga János, a Csurgói KK elnök-tulajdonosa elmondta: Grebenárt nem a szintén válogatott Katzirz Dávid helyére igazolták, hanem elképzelései szerint a két játékos együtt oldaná meg a balátlövő (ha szükséges, akkor az irányító) posztot. Ezért előrehaladott tárgyalásokat folytatnak a lejáró szerződésű Katzirz megtartásáról. 

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.11.12 00:42:24

Kézilabda nemzetisport.hu

2018.11.11 16:06:23

Kézilabda nemzetisport.hu

Félidőben még a Skjern vezetett, mégis háromgólos szegedi siker született a BL-ben.

2018.11.11 14:13:47

Kézilabda nemzetisport.hu

A szünetben már hét góllal vezetett a román sztárcsapat, ennek ellenére az FTC továbbjutott.

2018.11.10 14:48:50

Kézilabda nemzetisport.hu

A meccs elején gyorsan ellépett néggyel a magyar csapat, de az átlövők szétlőtték Mikler kapuját.

2018.11.10 13:15:36

Kézilabda nemzetisport.hu

A Krim elleni sikerrel máris bebiztosította a csoportelsőséget a címvédő.

HIRDETÉS
HIRDETÉS