Férfi kézi EKL: fogadási csalás miatt vizsgálják Császárék meccsét

MTI/H. D.MTI/H. D.
2020.10.21. 17:27
Fogadási csalás gyanúja miatt vizsgálják a keddi Kadetten Schaffhausen–GOG mérkőzést, amelyet Császár Gábor svájci csapata egy góllal megnyert az férfi Európai Kézilabdaliga (EKL) csoportkörének első fordulójában – írja az MTI.

A dán TV2 érdeklődésére az ország szerencsejáték-szolgáltatója, a Danske Spil megerősítette, hogy a szorzók gyanús mozgása miatt – a hazai siker 2.00-ról órák alatt 1.35-re esett vissza – a kezdés előtt számos portálon lezárták a fogadási lehetőséget.dán TV2 érdeklődésére az ország szerencsejáték-szolgáltatója, a Danske Spil megerősítette, hogy a szorzók gyanús mozgása miatt – a hazai siker 2.00-ról órák alatt 1.35-re esett vissza – a kezdés előtt számos portálon lezárták a fogadási lehetőséget.

A Danske Spil jelentette az esetet a nemzetközi sportfogadás-figyelő rendszernek (GLMS), amely kivizsgálja a történteket.

A dán fyens.dk portál információi szerint a szálak a koszovói játékvezetőkhöz vezethetnek, akik az egész meccsen „komoly erőfeszítéseket tettek” a svájciak győzelméért.

A találkozót 29–28-ra a Kadetten Schaffhausen nyerte meg, Császár Gábor hét lövésből ötször volt eredményes, az ötödik gólját 28–28-as állásnál, időn túli büntetőből szerezte – eldöntve a mérkőzést.

Császár Gábor időn túli hetese:

Card

Ezek is érdekelhetik
Legfrissebb hírek