Férfi kézi: világszínvonalú sportcsarnok épülhet Szegeden

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.12.22. 13:50
Címkék
Jövőre kiírják a közbeszerzést, és elkezdhetik építeni Szegeden az új, világszínvonalú sportkomplexumot.

Szombat este tartották a Mol-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának évzáró bankettjét, amelyen Szűcs Ernő Péter, a Pick Kézilabda Zrt. igazgatóság elnöke köszöntőjében jó és friss hírekről számolt be – adta hírül a delmagyar.hu.

„Nagyon jó irányba mozdultak el a dolgok, így minden esély megvan arra, hogy 2015-ben kiírják a közbeszerzést, és megindulhat az építkezés Szegeden. Egy világszínvonalú, hatezres csarnok, egy ezer fő befogadására alkalmas edzőcsarnok és egy nyolcszáz fős fedett uszoda épülhet. Ez mindenképpen jó hír így az ünnepek előtt” – közölte a sportvezető a csaknem 150 fős vendégsereggel. delmagyar.hu.

„Nagyon jó irányba mozdultak el a dolgok, így minden esély megvan arra, hogy 2015-ben kiírják a közbeszerzést, és megindulhat az építkezés Szegeden. Egy világszínvonalú, hatezres csarnok, egy ezer fő befogadására alkalmas edzőcsarnok és egy nyolcszáz fős fedett uszoda épülhet. Ez mindenképpen jó hír így az ünnepek előtt” – közölte a sportvezető a csaknem 150 fős vendégsereggel.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik