Férfi kézi-vb: hiába nyertek, a szaúdiak kapitánya kiborult

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.01.20. 16:56
Szaúd-Arábia egy góllal legyőzte Chilét a franciaországi férfi kézilabda-világbajnokság csoportkörének záró fordulójában, Nenad Kljaic, az ázsiai csapat horvát szövetségi kapitánya mégis nagyon mérgesen nyilatkozott.

„Nyertünk, de nem vagyok elégedett. Nagyon mérges vagyok, úgy érzem, a játékvezetők végig ellenünk fújnak a tornán. A fehéroroszok elleni utolsó tíz percben is több kétes ítélet volt, és végül hárommal kaptunk ki. Ezúttal minden szabálytalanságért két percet kaptunk, míg a chileiek négyet-ötöt is léphettek anélkül, hogy lefújták volna nekik. Ez nagy előny. Ha nem vagy olyan jó, mint a riválisaid, és még a játékvezetők is ellened vannak, nagyon nehéz a helyzeted" – mondta Nenad Kljaic.„Nyertünk, de nem vagyok elégedett. Nagyon mérges vagyok, úgy érzem, a játékvezetők végig ellenünk fújnak a tornán. A fehéroroszok elleni utolsó tíz percben is több kétes ítélet volt, és végül hárommal kaptunk ki. Ezúttal minden szabálytalanságért két percet kaptunk, míg a chileiek négyet-ötöt is léphettek anélkül, hogy lefújták volna nekik. Ez nagy előny. Ha nem vagy olyan jó, mint a riválisaid, és még a játékvezetők is ellened vannak, nagyon nehéz a helyzeted" – mondta Nenad Kljaic.

Látni kellett volna közben a chileieket irányító spanyol Matea Garralda arcát, aki egyáltalán nem értett egyet kollégájával, és a sajtótájékoztató után el is mondta neki, két esetben is megúszták a játékosai a nyilvánvaló piros lapot, így nem érti, Kljaic miről beszél.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik