Férfi kézi-vb: Bánhidi elmondta, miben kell javulnunk

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.01.16. 19:36
Megszerezte első győzelmét a magyar férfi kézilabda-válogatott a franciaországi világbajnokságon, a mieink Chilét győzték le 34–29-re. A mérkőzés után Bánhidi Bence, a magyar csapat beállója a meccset közvetítő Sport Televíziónak elmondta, a védekezésünknek mindenképpen javulnia kell.

„Nagyon kellemetlen ellenféllel találkoztunk. Azt csinálták, amire készültünk, de azért voltak váratlan húzásaik” – mondta Bánhidi a chileiekről, akik a németek elleni vasárnapi mérkőzésen csak a második sorukat szerepeltették, hogy a kulcsemberek pihentebben lépjenek pályára a mai meccsen.„Nagyon kellemetlen ellenféllel találkoztunk. Azt csinálták, amire készültünk, de azért voltak váratlan húzásaik” – mondta Bánhidi a chileiekről, akik a németek elleni vasárnapi mérkőzésen csak a második sorukat szerepeltették, hogy a kulcsemberek pihentebben lépjenek pályára a mai meccsen.

„A helyzeteinket nem használtuk ki jól, a védekezésünknek pedig fel kell javulnia” – folytatta a Mol-Pick Szeged játékosa, aki a csapat futómunkájával elégedett volt.

Ligetvári Patrik kipontozódása után Bánhidi ment be hármas védőnek Schuch Timuzsin mellé. Ezzel kapcsolatban a magyar válogatott beállója elmondta, edzéseken már gyakorolták ezt a védekezési formát, de még össze kell szokniuk a Veszprém játékosával.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik