HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2015.12.19 17:30 Frissítve: 2015.12.19 18:04

Férfi kézi: új elnök Veszprémben, Nagy László elnökségi tag

Rendkívüli közgyűlést tartottak szombat délután a Veszprém férfi kézilabdacsapatánál – olvasható a klub hivatalos honlapján. A klub új vezetéssel, megújult szervezeti keretek között vág neki a 2016-os esztendőnek, és hosszú távú terveket szövöget.

HIRDETÉS

 

A megüresedett klubelnöki posztot (Fonyó Károly november végén mondott le) Szabó János, a Magyar Telekom pénzügyi vezérigazgató-helyettese tölti be, de érdekesség, hogy a csapatkapitány Nagy László, az együttes világhírű játékosa is az elnökség tagja lett. A társelnöki posztot továbbra is Kálomista Gábor tölti be, míg az új főtitkár Fazekas Zsolt lett. Az elnökség tagjai lettek továbbá: Eppel János, Erdei Tamás, Csermely Péter, Hajnal Csaba és Csoknyai István.

A klub tulajdonában lévő és a csapatot működtető Veszprémi Kézilabda Zrt.-ben is történtek változások. A felügyelő bizottságba beválasztották az új elnök Szabó Jánost, továbbá Talabér Mártát és a veszprémi önkormányzat részéről Porga Gyula polgármestert.

Miután Veszprém önkormányzata a gazdasági társaság 10 százalékos tulajdonosává válik, így a közgyűlés létrehozta a részvénytársaság igazgatóságát is. Az ötfős igazgatóság tagjai: Óvádi Péter, Kálomista Gábor vezérigazgató, Mihalovits Péter, Lakatos Antal és Várhegyi Attila.

Az MVM Veszprém a legeredményesebb magyar klub, amely eddigi története során 23 alkalommal nyerte meg a magyar bajnokságot, 24 alkalommal a Magyar Kupát, kétszeres KEK-győztes, egyedüli magyar győztese a SEHA-ligának és két alkalommal volt ott a BL final fourban. Ezek mellett idén második helyezett volt a nem hivatalos klubvilágbajnokságon.

A veszprémi együttes jövő évi célja változatlan: megnyerni a magyar bajnokságot, a Magyar Kupát, a SEHA-ligát és bejutni a BL final fourjába, azaz a kölni négyes döntőbe – olvasható a klubhonlapon.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.09.23 17:10:03

Kézilabda nemzetisport.hu

Bodó a második félidőben megállíthatatlan volt, Sego 18 védéssel zárt.

2018.09.22 17:09:23

Kézilabda nemzetisport.hu

A magyar csapat nem tudta szorossá tenni a találkozót, vereség a vége.

2018.09.16 19:13:11

Kézilabda nemzetisport.hu

A magyar bajnok rosszul sikerült első félidő után a másodikban összekapta magát, és nyert.

2018.09.15 17:30:03

Kézilabda nemzetisport.hu

Még az utolsó percben is volt esélye a pontszerzésre a lengyel csapatnak, de Lékai lezárta a meccset.

HIRDETÉS
HIRDETÉS