Férfi kézi: tovább erősödhet a PSG, Omeyerről is tárgyalnak

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.03.15. 11:34
null
Lehet, hogy Omeyer már felkészítette a feleségét az újabb költözésre? (Fotó: Action Images)
A L’Équipe információi szerint a Paris Saint-Germain férfi kézilabdacsapata tárgyalásokat folytat Thierry Omeyer olimpiai, világ- és Európa-bajnok kapus megszerzéséről.

 

A világ egyik legjobb kapuvédője hétévnyi légióskodás után tavaly nyáron tért haza korábbi sikerei színhelyére, a Montpellier-hez, és ugyan 2016-ig szóló szerződést írt alá, klubja anyagi gondjai következtében elképzelhető, hogy a nyáron ismét csapatot vált.

A vezető francia sportlap korábban beszámolt már róla, hogy a 37 éves Omeyerhez hasonlóan a Montpellier-nél élő szerződéssel rendelkező William Accambray – aki ugyancsak olimpiai, világ- és Európa-bajnok – szintén a PSG látószögébe került, és lehetséges, hogy az anyagi nehézségek a két húzójátékos eladására kényszerítik a francia bajnokságban a Dunkerque és a PSG mögött a harmadik helyen álló együttest.

A Montpellier a L’Équipe szerint 900 ezer eurót (274 millió forint) kér Omeyerért, ami kézilabdában kimagasló összeg, de elképzelhető, hogy a Császár Gábort is foglalkoztató fővárosi bajnokcsapat tulajdonosa, a Qatar Investment Authority révén – amely a katari emír, Tamim bin Hamad al-Tani kezében van – megengedheti magának ezt a kiadást is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik