Férfi kézi: Tatai továbbra is vállalja a szereplést a válogatottban

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.04.15. 15:20
Mint ismeretes, a Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának hivatalos honlapján délelőtt megjelent, Tatai Péter lemondta a válogatottságot. A kapus a Nemzeti Sport kérdésére délután azonban már arról beszélt, hogy mégis vállalja a szereplést a nemzeti együttesben.

Tatai Péter a Nemzeti Sport délutáni megkeresésére már arról beszélt: szerinte félreértés miatt született a híresztelés.

A kapuvédő elismerte, az utóbbi hetekben és jelenleg nincs csúcsformában, de igyekszik, hogy kijöjjön a gödörből és ha a kapitány számít rá, ott lesz júniusban az Eb-selejtezőn.

„Még a hozzám legközelebb állók is látják, hogy hetek óta nem a legjobb formában védek, vagyis pillanatnyilag biztosan nem én vagyok Mikler Roland mögött az ország második számú kapusa, de ez nem azt jelenti, hogy a jövőben ne tudnám segíteni a válogatott munkáját – nyilatkozta Tatai Péter a Nemzeti Sportnak. – Ez a hír kacsa volt, amit egyértelműen cáfolok. Ugyanakkor van annyira jó az önértékelésem, hogy belássam, mikor mire vagyok képes a kapuban. Most azon fáradozom, hogy kijöjjek a gödörből és újra kiemelkedő, válogatott formában legyek. Ha így lesz, akkor a csapat és a szövetségi kapitány is számíthat rám a júniusi Európa-bajnoki selejtezőn a lettek és a szlovákok ellen.”

Mocsai Lajos szövetségi kapitány is válaszolt a Nemzeti Sport kérdésére az üggyel kapcsolatban: „Tatai nekem azt mondta, szó sincs lemondásról, továbbra is a válogatott rendelkezésére áll, és én sem kívánok mást behívni a helyére.”

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik