Férfi kézi: Svédországba adta kölcsön játékosát a Veszprém

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.08. 14:23
Az MVM Veszprém férfi kézilabdacsapata arról állapodott meg az IFK Kristianstaddal, hogy Iman Dzsamali a 2015–2016-os szezont a svéd bajnoknál tölti kölcsönben.

Dzsamali új együttesében a Bajnokok Ligájában is szerepelhet, a B-csoportban a Barcelona, a Kielce és a Vardar Szkopje mellett a Mol-Pick Szeged ellen is pályára léphet.

A veszprémi honlap beszámolója szerint Dzsamali 2012-ben írt alá négyéves szerződést a Veszprémmel, amely meghosszabbításra került tavaly három esztendővel, így az 2019-ben ér véget. Ezt követően nem sokkal a magyar állampolgárságot is megkapta az iráni származású balátlövő, aki 2014 áprilisa végén, a Balatonfüred elleni magyar bajnoki elődöntőn bal térdében keresztszalag szakadást szenvedett. A súlyos sérülés ellenére még tudta vállalni a játékot a Bajnokok Ligája 2014-es final fourjában, és csak azután következett az operáció. A műtét után idén január végén lépett először pályára a Balatonfüred elleni zárt kapus felkészülési mérkőzésen, majd tétmérkőzésen a Radnicski ellen február 4-én.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik