Férfi kézi: súlyosbodott a veszprémi Oneto állapota

Vágólapra másolva!
2013.02.18. 11:45
null
Marco Oneto hetekre kiesett a közös munkából (Fotó: NS-archív, Havran Zoltán)
Súlyosbodott a vasárnapi mérkőzést követően kórházba szállított veszprémi kézilabdázó, Marco Oneto állapota, ezt az mkbveszprem.eu klubhonlap adta hírül.

 

Amint arról korábban már beszámoltunk: a mérkőzést követően véreset vizelő Onetót Kielben megfigyelésre kórházba szállították, ahol éjszakára bent is tartották. (A légiós gólját követően esett rá a könyökére, amellyel megütötte a veséjét.)

Az első vizsgálatok azt állapították meg, hogy a veséjében vérömleny keletkezett. Onetónak egyelőre további kivizsgálásokra Kielben kell maradnia, hiszen az sem kizárt, hogy megrepedt a veséje.

A Nemzeti Sport úgy tudja: Onetónak a veséjén kívül is van vérömlenye, most még viszont csak annyi tűnik biztosnak, hogy két napig még a kórházban marad. Amennyiben viszont javul az állapota, és kiengedik, a hazajövetele további kérdéseket vet fel, hiszen repülőre ülnie nem ajánlatos.

A veszprémiek közül senki nem maradt kint a játékossal – ez Oneto kérése volt –, a Kiel viszont mindenben a segítségére van. A német klub orvosai tartják a forró drótot a veszprémi kollégákkal Oneto állapotát illetően.

Mivel egyelőre a baj nagysága sem pontosan ismert, a kihagyást és a gyógyulást csak megtippelni lehet. Jelen pillanatban minimum egy hónapos kihagyásra számíthat a Veszprém és Oneto.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik