Férfi kézi: Ruesga sérülése súlyos, vége az idényének

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.05.04. 11:58
Az MKB-MVM Veszprém hivatalos honlapjának tájékoztatása szerint súlyos Carlos Ruesga sérülése, a 30 éves spanyol játékos ebben a szezonban már nem léphet pályára.

Beszámoltunk róla, hogy az irányító a vasárnapi spanyol–német válogatott Európa-bajnoki selejtező 26. percében sérült meg, és nem tudta folytatni a játékot. És bár az első nyilatkozatok szerint nem szenvedett súlyos sérülést, csak az oldalszalagja húzódott meg, a mai, részletesebb vizsgálatok már nagyobb problémát állapítottak meg. Az eredmények szerint elszakadt Ruesga keresztszalagja, így számára befejeződött az idény. Beszámoltunk róla, hogy az irányító a vasárnapi spanyol–német válogatott Európa-bajnoki selejtező 26. percében sérült meg, és nem tudta folytatni a játékot. És bár az első nyilatkozatok szerint nem szenvedett súlyos sérülést, csak az oldalszalagja húzódott meg, a mai, részletesebb vizsgálatok már nagyobb problémát állapítottak meg. Az eredmények szerint elszakadt Ruesga keresztszalagja, így számára befejeződött az idény.

A klub tájékoztatása szerint Ruesga térdét még Veszprémben is megvizsgálják a héten, utána döntenek a műtét helyéről és időpontjáról.

A veszprémi csapatból Cristian Ugalde el sem utazhatott a spanyol válogatott meccseire, a Magyar Kupa-döntőn elszenvedett sérülése után két-három hét kihagyást jósoltak számára, míg Gulyás Péter a magyar válogatott Oroszország elleni fellépéseit hagyta ki derékbántalmai miatt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik