Férfi kézi: Richardson az idény végén távozik Montpellier-ből

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2020.09.15. 15:41
null
Richardson az idény végén távozik Montpellier-ből (Fotó: AFP)
A francia Montpellier férfi kézilabdacsapatának idényt felvezető sajtótájékoztatóján Julien Deljarry klubelnök megerősítette, hogy Melvyn Richardson szerződésének lejártával, 2021 nyarán távozik, és várhatóan egy európai topcsapatban folytatja pályafutását.

A 23 éves jobbátlövőt, aki a legendás Jackson Richardson fia, már most a világ egyik legjobbjának tartják a posztján. A L'Équipe beszámolja szerint döntését már korábban közölte a játékostársaival.

A Midi Libre megkeresésére ugyanakkor határozottan cáfolta azt a spanyol és balkáni sajtóban már körbefutó állítást, hogy megegyezett volna a Barcelonával. Ennek ellenére a katalán csapat számít így is az egyik favoritnak Richardson megszerzését illetően. A francia sportlap szerint még a német THW Kiel és Rhein-Neckar Löwen, a lengyel Kielce és a Telekom Veszprém van versenyben az aláírásáért.

A Montpellier egyelőre gazdaságilag óvatos a koronavírus-járvány miatt, így nem akar sietni a pótlással, pedig a Barca benne lenne, hogy Jure Dolenec hozzájuk kerüljön. A 31 éves szlovén átlövő 2013 és 2017 között már játszott a francia csapatban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik