PUSZTAI VIOLA
PUSZTAI VIOLA
2019.07.10 15:25

Férfi kézi: „Ragaszkodunk a Csoknyai, Matics páros által lefektetett alapokhoz”

A Csoknyai István, Vladan Matics kettőstől Gulyás István veszi át a magyar férfi kézilabda-válogatott irányítását. Az új szövetségi kapitány az NSO Tv-nek elmondta, az edzőpáros által lefektetett alapokra fog támaszkodni szakmai stábjával, és az első feladataik egyike lesz a bő keret kialakítása.
„Egy ember, egy edző életében nagyon komoly kihívás a szövetségi kapitányi feladatok ellátása, pláne, hogy átalakulóban a válogatott, fiatalítani kell –
mondta Gulyás István, aki főállású kapitány lesz. – Mindenki arról beszél, hogy távlati, középtávlati célok vannak, de sportszaknyelven szólva tudjuk, hogy itt »homorítani« kell. Azaz a csapatnak valamit mutatnia kell, sikeresnek kell lenni az adott körülmények között.”

Férfiválogatottunk az Európa-bajnoki szereplést még a Csoknyai, Matics edzőpárossal érte el. Gulyás elmondta, ragaszkodni fognak az általuk lefektetett alapokhoz, illetve azokhoz a fiatal játékosokhoz, akiket beépítettek az együttesbe.

Videónkban továbbá beszélt arról, mennyire érte meglepetésként a felkérés, illetve hogyan osztják majd meg a feladatokat a másodedzői posztot betöltő Chema Rodríguezzel, és a munkában aktívan részt vevő szakmai alelnökkel, Nagy Lászlóval. 

2019.07.21 16:54:04

Kézilabda HATÁR DÁVID

A hazai rendezésű kontinensviadalt hibátlan mérleggel nyerte meg Golovin Vlagyimir csapata.

2019.07.19 17:32:31

Kézilabda M. Á.

Junior női kézilabdázóink fordulatos mérkőzésen harcolták ki a fináléba jutást Győrben.

2019.07.13 21:43:32

Kézilabda BALLAI ATTILA

ALAPVONAL. Valóban csupán karnyújtás a végtelen? Vagy a gyémánt még csiszolatlan, és pusztán a szerencsés napállásnak köszönhetően esett rá egyszer, talán egyetlenegyszer éppen úgy a fény, hogy teljes pompájában ragyogott?

2019.07.10 23:51:02

Kézilabda SIMON JÓZSEF

NS-VÉLEMÉNY. A célkereszt az én mellemen lesz.

2019.07.05 18:43:29

Kézilabda SIMON JÓZSEF

Nagy László vérbeli, társait magával ragadó csapatkapitány volt Veszprémben és a válogatottban.