Férfi kézi: Prodanovics visszatér Szegedre - hivatalos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.03.06. 11:24
null
Prodanovics a nyártól ismét a Pick Szeged játékosa lesz
Ahogy arról korábban sajtóhírek alapján beszámoltunk, Rajko Prodanovics a következő szezontól ismét a Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának játékosa lesz – erősítette meg a Tisza-partiak klubmenedzsere, Szögi Nándor.

 

A szerb válogatott jobbszélső 2011 és 2013 között játszott a Szegedben, utána a rivális Veszprémhez távozott. Antonio Carlos Ortega azonban nem számolt vele, így kölcsönadták a Rhein-Neckar Löwennek.

A Pick Szeged csütörtökön bejelentette, hogy a 27 éves Prodanovics a nyáron visszatér a klubhoz a Veszprémtől, és kettő plusz egy éves szerződést ír alá.

„Nagyon örülök annak a lehetőségnek, hogy ismét a Pick Szeged csapatában játszhatok. Hatalmas bizonyítási vágy dolgozik bennem, szeretném jó és eredményes játékkal meghálálni mindenkinek, hogy újból Szegedre szerződhetek. Egy nagy lehetőség reményében távoztam tavaly, ami végül hibának bizonyult. Az elmúlt időszak sok mindenre ráébresztett, de leginkább arra, hogy nagyon szerettem a Pickben szerepelni, hiszen egy jól menedzselt, kiváló klubról van szó. Remek közösség és fantasztikus szurkolótábor jellemzi, amely előtt élmény rendszeresen pályára lépni. Sokat tanultam ebből az egy évből és kész vagyok a jövőben teljes szívből és odaadással ismét a Szegedért harcolni. Családommal már nagyon várjuk a visszatérést, azt, hogy újból felhúzhassam magamra a Pick Szeged kék mezét"nyilatkozta Rajko Prodanovics a klub hivatalos honlapjának.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik